sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kerimäen mätsärit

Käytiin tänään Jeren kaa Kerimäellä mätsäreissä. Aattelin et samalla tsekkaa sit sen kennelkerhon hallin kun ei siellä ollu vielä tullu käytyy. Seraa en nyt jaksanu oottaa kun se ei oikeen noista näyttelytouhuista niin innostu ja oo sit kovin edustava. Se virallisissa näyttelyissä ravaaminen kun ei oo ihan miunkaan juttu. Kyllä myö ihan joissaki käytiin sillon kun Sera oli nuorempi mut sit se vaan jäi. En jaksa nyt käyä selittämään syitä miks ne hommat minuu ärsyttää. Mut ehkä sinne pitäs tässä joskus vielä eksyy, jos sattus jossain tässä lähellä vaikka olemaan.

Tälläkertaa monirotuset oliki jo aika alkupäässä niin ei tarvinnu ootella kauheen kauaa niinkun yleesä ku ne on ollu siellä viimesimpänä. Jere tuli sit kolmanneks ja lähettiin melko samointein pois. Oli kyllä kauniita koiria ja tais seropi voittaa tälläkertaa koko mätsinki ;)

Vähän kyllä huvitti kun tuomariki sano että vois luulla vaikka kuuskuiseks tuota miun kuusvuotiasta kun sen verran virtaa löytyy :D Ei sillä, kyllä mie ihan tyytyväinen oon siihen miten se siellä käyttäyty.





Ei ois tainnu Jerelle kolmossija kelvata :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti