sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Sulkavan mätsärit ja agihommia

Käytiin eilen Sulkavalla mätsäreissä molempien koirien kanssa. Ihan jees meni ja Sera tuli sit sinisten neljänneks. Jeren kanssa kävi vähän kusisesti kun luulin et monirotusten ryhmä on ihan erillään, mutta sitten sotkivatkin kaikki sinisen nauhan saaneet samaan kehään eli noitte molempien ois pitäny olla siellä yhtäaikaa. Noh, eihän siinä.

Seralla on nyt karvat vaan jatkanu lähtemistää ja se on kyllä ihan naku nyt. Ois tuomari luullu siellä sitä joksku vuoden ikäseks ku niin penskalta näyttää. Oha se tietysti muutenki niin pikkutyttö.

Tänään mentiin sit sen kanssa jo agitreeneihin ja matalilla hypyillä nyt vaan alkuun. Ihan hyvinhän se menee taas tauonki jälkeen ja virtaa kyllä riittää. Kepit meni nyt radan yhteyessä tosi hyvin ja kontaktit ottaa myös. Naksutinki unohtu kotiin mut eipä tuo haitannu.

Keinun kanssa se on kyllä vaan ongelmallista ku Sera vetää hepulit heti kun vähän vaikeutetaan. Siis huoh jos se joskus keinun tulee vielä menemään ihan ok niin hieno homma :D Mut töitä siinä kyllä riittää.

No tästä se kuitenki nyt lähtee Seran kanssa taas ja kohta alotetaa kyllä kunnon tehotreeni et alettas kunnolla etenemään. Ens viikolla varmaan siirrytään jo kentälle ja pitää sitte sitä iteki mahollisimman usein koittaa varailla. Ei se kerran viikkoo käyminen oikee mihinkään riitä. Jereäki pitää koittaa mukaan ottaa sitten aina ku mahollista. Tänää se oli kyllä ihan hädissää ku kahto et eiks hää enää pääsekää sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti