tiistai 11. kesäkuuta 2013

Sekalaista meininkiä

Onhan jääny taas kirjottelematta. Noo mut koirat on paljon juoksennellu nyt porukoilla vapaana ja lauantaina kävi kaveriki leikkimässä. Oliki uus tuttavuus nyt tuo parivuotias seropiuros. Hyvinhän nuo juttuun tuli ja ainaki liikuntaa saivat ku hirvee ravi päällä ja uimaanki piti hyppiä kokoajan. Jereä tosin alko sit ukkosen jyrinä pelottaa jo liikaa niin se piti päästää takkahuoneeseen tärisemään -.-
Sisälle ku sitte mentiin ni Seralta alko jo sit pikkuhiljaa mennä vähän hermo tähän nuorempaan kaveriin ku sillä sitä ylimäärästä energiaa tuntu vaan riittävän :D Lähettiinki siitä sit kotia kohti ni pääs Seraki nukkumaan.



Sit se alkoki jo pelottamaan..




 Joskus kuukaus sitten oli tarkotus laittaa agivideoita kun kävin Seran ja Jeren kanssa kentällä, mut sit meni hermo tähän ku en saanu niitä laitettuu. Youtuben kauttaha tuo näyttäs onnistuvanki, niin laitan nyt tähän tuon yhen ku en muita tähän hätään enää löytänykkää.


                             

Ois kyllä hyvä saaha useemminki tekemisiää nauhalle niin siitä sen vasta kunnolla näkee mitä on sählänny. Muuten sitä välillä kuvittelee ohjanneesa esim ihan hyvin jonku jutun, mut "koira ei vaan jostain syystä tehny sitä oikein", vaikka nauhalta sit näkee että ei siinä kohassa oikeesti kyllä ollu yhtään mitään näkyvää ohjausta :D

Seralla ku on niin kova meno aina päällä ni tuntuu ettei kerkee sit sanaakaan ite saaha enää suusta, ainakaa että se käsky kerkeis ajoissa tulemaan. Tuossaki Sera ois varsi irronnu putkeen ku ois ajoissa huutanu ja ehkä se johtuu tuosta vastasella käellä ohjaamisestaki.

Tänään käytiin sitte keinua treenaamassa Seran kanssa hallilla ja siinähän meillä sitä työtä riittääki. Pitää nyt vaan useesti käyä muutaman kerran sitä ottamassa ni alkaa tottumaan. Aika hyvin se kyllä tänään meni ku uskalsin vapaanaki sen siihen päästää, tosin sitä pitää vielä laskee hitaammin ettei kolaha ja ihan matalallahan se on. Noh mut kyllä seki siitä vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti