keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Ei enää kauluria

Tänään lähti tikit Seralta ja ai että ku ei tarvii enää sitä kauluria, kyllä se on onnessaa ku ei nyt yökskää laiteta. Onhan se siihen jo tottunu ja osannu ihan hyvin nukkuu se päässä, mut kun ei se pystyny juomaan eikä mitään sen kaa.

Toissayönä se oli tosi levoton ravas paikasta toiseen ja nuoli kokoajan sitä kauluria.. Sinä yönä myö ei sit kumpikaan sen kanssa pahemmin nukuttu. Täyskuukin oli vielä, mikä ainakin miuhun vaikuttaa, mutta voiko se tehhä elukatki levottomiks? No mutta aamuyöstä tosiaan mie sit jo katoin et se nieleskeli hirveen vaikeesti jo et oli se kaula kipeytyny siinä riehuessa. Oli se sitten eilisen vielä sellanen että näytti kivuliaalta se nieleminen ja mie aattelin et hitto tiiä mikä siihenki jo nyt on tullu.

Vaihoin sit sen tikkienpoistoajan tälle päivälle, kun pystyinki viemään ja et päästään jo eroon siitä kaulurista. Aamulla Sera ei sit enää niin vaikeesti nielly eikä nyt oo myöhemminkään enää silleen. Vaikka tänään joutu nyt ekaa kertaa leikkauksen jälkeen olemaan päivän yksin ja vielä se "kupu" päässä. Lääkäri kahto sit vielä haavan ennenkö otettiin ne tikit, se maha kun kuitenki vähän vielä on turvoksissa. Mutta hyvältähän se jo näytti ja saatiin ne pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti