keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pientä takapakkia leikkauksen jälkeen

Käytiin taas vaihteeks tänään Tuhatjalassa, kun eilen aloin kiinnittää huomiota tuohon Seran turvonneeseen mahaan. Olin vaan aiemmin tuijottanu ulkoopäin sitä haavaa, joka onkin nyt tosi siisti. Eli sellanen pallura vähän niinkun tuossa etuosassa haavaa. Sitten tänä aamuna katoin niin näytti vähän tihkuttavan sieltä haavasta verta. No soitin sit sinne Tuhatjalkaan ja sanovat että tulla näyttämään. Oma jännityksensä oli vielä siinä miten päästään vai päästäänkö siellä ees käymään, mutta kyllähän tuo sitten onnistu.


Lääkäri sitten kahto haavan ja totes et siellä sisällä on tulehusta kun on sisemmät tikit reagoinu ja se nykynen antibiootti ei oo oikein tehonnu. Kuitenkaan ei ollu ne tikit pettäny ja aennu, mitä nyt jo olin tietysti kerenny panikoimaan. Saatiin sitten uus antibiootti, jota syyäänkin nyt kaks viikkoo. Jos turvotus lisääntyy tai se pallura muuttuu sellaseks ettei mee sinne sisälle takas niin pitää ottaa yhteyttä kun on sitten varmaan jo ne sisemmät tikit pettäny. No toivotaan ettei niin kuitenkaan käy.. Lauantaina pitää joka tapauksessa soittaa sinne, että miltä tilanne näyttää.

Miehän olin huolestunu myös siitä kun Sera on edelleenkin ollu niin väsyny että nukkuu lähes kokoajan. Varmaanhan se tekee tuo tulehus nyt sitä, ja tänäänhän tuo on kyllä jo vaikuttanukin vähän pirteemmältä. Vähän jo koventi ääntäkin kun tulin kotiin ja on seuraillu silmät pyöreenä meijän tekemisiä. Kunhan ei nyt liikaa riehaantuis kuitenkaan, kun vielä pitäis ottaa jonku aikaa ihan iisisti.

Toivottavasti nuo uuet antibiootit nyt alkas sitte vaikuttamaan ja selvittäis tästäkin taas eteenpäin. Ainahan sitä jotain pientä ainakin pitää tulla ettei liian helpoks kävis tää elämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti