perjantai 15. helmikuuta 2013

Seran sterilointi

Juu kaheksaks vietiin Sera sinne Tuhatjalkaan ja sit pistettiin se rauhottava. Piti siinä 5-10 minuutin päästä jo nuukahtaa, mutta yllätys tää kaveri ei sit ois luovuttanu niin millää. Meijän piti sit siitä jo lähteeki ku Sera jäi hökkyröimään sit toiseen huoneeseen että rauhottus viimein ja nukahtas. Kohtu ja munasarjat siltä tosiaa sit poistettii kokonaa.

Sitte lähin vaile kaks hakemaan sen sieltä pois ja ininä jo kuuluki sieltä heti. Se oli hoitajan kaa toimistossa siellä ku oli huutanu ilmeisesti niin kovasti siellä huoneessa herättyään. No ei ollu yllätys sekää. Maksoin siinä sitte (103 euroo jäi omavastuuks ku vakuutus tosiaan onneks sit korvas ja muuten ois ollu jotain yli 400 euroo) ja kuuntelin hoito-ohjeet jotka sit tuli kyllä paperillaki. Ja sithä se Sera sieltä ihan pökkyrässä jo tuliki. Niin ja no sit sillä oli ärtyny se haava-alue vähän enemmänki ja jo sillon ku karvat ajettiin mut siihen sit oli jotai voidetta laitettu. Ei tuo lapun ympäristö nyt hirveen ärtyneeltä näytä kuitenkaan niin en oo ottanu sitä vielä pois.


Kotiin ku päästiin niin uikutti vaa ja önis tuossa. Sit alko pikkuhiljaa väsähtämään ja seiso sit vaa paikallaa ja kahteli seinille. Nukutti ihan hirveesti mutta ei voinu antaa periks että ois käyny makaamaan. No kaatuuhan se siinä meinas kokoaika ja muutaman kerran nokalleen tömpsähtiki.





Mie sit viimein vein sen käymään ulkona jos sen jälkee suostus käymään nukkumaan. Vaikka eka aattelin et en siinä kunnossa raahaa sitä sinne mut kyllä se sitte pitkät pissat sinne teki ja ku takas tultiin niin kävi viimein makuulle ja nukahti kunnolla. Onhan se tuossa jo pari tuntia nukkunukin. Välillä vähän nostaa päätä ja örisöö.


Vielä ei tosiaa oo sit syöny ainakaa mitään ja luulen ettei enää tänää mee. Kuha nyt jois vaikka ees vähän. Nii ja tosiaan tuo kauluri otettii siltä jo pois siinä jossai vaiheessa ku möllötti vaan paikallaa, eikä se sit oo tähän mennessä oikeestaa ees yrittäny tuota haavaa mennä kaivamaan. Saa nähä miten sitte ku herää. Toivottavasti se yönki nyt sais nukuttuu rauhassa. Saa nähä miten sen saa sit vaa sängystä pysymään poissa ku ei kannattas varmaan nyt hirveesti hypellä.. Sohville nyt voi jotain tuoleja virittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti