sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Viimeiset liitelyt ennen taukoa

Tänään riehuttiin Seran kanssa möllihyppisradalla yhdistyksen järjestämissä epiksissä ja jäätiin siihen perään sitten vielä tekemään pienet keppitreenit. Sekopäinenhän tuo oli kuten aina, mutta nyt jotenkin vielä tavallista räväkämmällä päällä. No hyvähän se on että intoa riittää, vähän kärsivällisyyttä kun vaan sais lisää niin hyvä tulee..


Noh ei ainakaan rimat meillä kovin usein tipu.. :D




Mut tosiaan rata oli sit melko vauhdikas ja eihän miulla ollu toivookaan keretä ajoissa mihinkään. Tai no joo, ois ehkä ollu ku ois muutaman kohan vähän paremmin ohjannu. Miun vikahan se kuitenkin on jos mönkään mennään ja sen se ilmasee kyllä Serakin jo räyhäämällä miulle siellä kesken radan. Tulokseks saatiin sit kuitenkin uusintaradalta 5 ja oltiin meijän luokan kolmansia. Se oli kyllä kanssa pelastus, että pääsin alottamaan radan melkeen yhtä aikaa koiran kanssa, tuo kun ei siinä mielentilassa taas kovin pitkin ois paikallaan pysyny.

Kepit menee nyt ihan jees verkoilla. Alotettiin niitten kanssa nyt vähän aikaa sitten, kun  kujat ei enää oo hallilla ja ehkäpä myö muutenki noilla päästäs etenemään nopeemmin.Vähän tietysti pelotti tuon rämäpään kanssa et miten se vielä ihtesä niihin verkkohin sotkee, mut ei nyt tähän mennessä ainakaa oo ongelmia ollu. Mitä nyt tänää veti voltin siinä lopussa, hätäili sit vissii et millon se patukka jo lentää. Pitää siis olla tarkkana sen palkkaamisen kaa. 

Mutta niin, se oiski nyt sitte reilun kuukauen tauko eessä, nimittäin Sera steriloidaan sit ensviikon perjantaina. Aiemmin olin aatellu et käyään vielä viikolla hallilla tekemässä jotain, mut luulen et ei sit kuitenkaan ehitä. Saa nyt nähdä. Jeren kaa mie nyt sitte varmaan käyn noissa treeneissä sen aikaa ku Sera toipuu. Pääseepähän seki sinne taas pitkästä aikaa säheltämään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti